Projects

A New Piazza Castello

The stone square, with its clean design, inserted into a slow and complex urban history, becomes the support for the proliferation of transitory experiences. The square welcomes the forest of trees in containers that are arranged according to the simple geometries of a nursery and in accordance with the needs of use related to flows and events.
The arrangement of the trees gives the square a mutant image but with the possibility of financing that is clearly distinguishable: the hard part, infrastructural with public investment; the light and natural part managed by private funds.

 

Project Details

Luogo Milano - IT
Anno 2016
Landscape Design AG&P greenscape
Architecture Baukuh Studio Associato
Team Paola Lenti

Type

Iscrivit alla nostra Newsletter!

Iscrivit alla nostra Newsletter!

Registrati alla nostra newsletter per scaricare le cartoline con i nostri lavori e rimanere aggiornato con le ultime novità di architettura del paesaggio, progetti, convegni, eventi e molto altro ancora.

Controlla la tua mail, conferma la tua iscrizione nella mail che ti abbiamo inviato.

Pin It on Pinterest

Share This